Transport

Transport robe

Kompanija Taurunum nudi uslugu transporta robe bilo koje vrste drumskim, železničkim, avio i vodenim transportom iz bilo kog mesta ka svim destinacijama.

Naša mreža transportera pokriva ceo svet, tako da svojim klijentima obezbeđujemo najbrži i najekonomičniji transport robe u Kinu, Aziju, Ameriku, Australiju, Afriku, kao i u bilo koju zemlju Evrope.

Ponosni smo što možemo da transportujemo sve vrste robe i obavimo sve usluge vezane za medjunarodni transport na bilo kojoj destinaciji koja je klijentu potrebna, čak iako druge kompanije tvrde da je nemoguće.

Sa firmom Taurunum ne morate da brinete o visokim troškovima redovnog održavanja voznog parka, registracijama, osiguranju i uklapanju u sužen izbor transportnih mogućnosti.

S obzirom na to da je za formiranje krajnje cene robe veoma bitna i cena transporta, svojim klijentima nudimo povoljniji transport robe od onog koji bi dobili da transport organizuju sami u okviru preduzeća.

U zavisnosti od vrste i količine robe i početne i krajnje destinacije, iskusni tim firme Taurunum za svakog pojedinačnog klijenta izrađuje plan koji obezbeđuje najbrži i najekonomičniji transport robe, bilo da je u pitanju transport robe u Srbiji ili medjunarodni transport.

Svojim klijentima nudimo transport svih vrsta robe drumskim, železničkim, avio i vodnim transportom.

Transport robe može biti organizovan kao:

Direktni transport

 • Prevoz robe i stvari jednim vidom transporta (drumski, železničkim, avio ili vodnim transportom) koji štedi vreme i novac, jer nema dodatnog pretovara, prepakivanja i mešanja roba u transportnom vozilu.

Kombinovani transport

 • Prevoz robe kombinacijom više vidova transporta (drumski, železnički, vazdušni, vodni) klijentima kojima je neophodan transport za duže relacije snižava troškove i skraćuje vreme prevoza.

Zbirni transport

 • Ukoliko klijent transportuje manje količine robe, omogućavamo mu da za transport ne zakupljuje ceo kontejner ili transportno vozilo. Prevoz organizujemo za više klijenata zajedno, čime štedimo Vaš novac.
 • Prevoz robe i stvari moguće je organizovati po principu dotovara, povratnih punih utovara i povratnih tura. Pored toga što štedi novac, ovaj vid transporta omogućava da se transport organizuje u vreme koje klijentu najviše odgovara.

Kako bismo udovoljili različitim zahtevima naših dugogodišnjih poslovnih partnera, ali i mogli da odgovorimo na bilo koji zahtev naših novih klijenata vezan za transport robe u Srbiji ili medjunarodni transport, konstantno ulažemo u najnovije tehnologije.

Profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvom imaju neophodno znanje za prevoz svih vrsta robe, a posedujemo specijalna transportna vozila i opremu neophodnu za utovar i istovar specijalnih tereta, rasutog tereta i opasne robe.

Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR sertifikate za prevoz opasnih materija, a tim kompanije Taurunum obučen je za utovar i istovar svih vrsta robe.

Kompanija Taurunum oformila je i tim stručnih saradnika koji su specijalizovani u svim oblastima koje prate transport robe, tako da svojim klijentima možemo da pružimo kompletnu uslugu:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi/isporuku na dogovorenu destinaciju
 • Pakovanje robe i priprema za transport
 • Utovar/istovar
 • Pribavljanje neophodnih dozvola i priprema neophodne dokumentacije
 • Obavljanje celokupne carinske procedure
 • Špedicija
 • Distribucija i logistika

Svojim klijentima omogućavamo da preko GPS-a prate transport svoje robe u realnom vremenu, a uz potpisivanje ugovora dajemo i garanciju da ćemo posao izvršiti u skladu sa dogovorom , kao i da ćemo obešteti klijenta u slučaju nastanka štete.

Uza garanciju iza koje stoji firma Taurunum, Vašu robu možemo dodatno osigurati.